side_banner

Nyheder

Longen Power bringer naturgasgeneratorsæt til CTT Expo 2024 i Moskva

På CTT Expo 2024 i Moskva, Rusland, blev Longen Powers naturgasgeneratorsæt et højdepunkt på udstillingen. Med sin høje effektivitet og miljøbeskyttelse har den tiltrukket sig opmærksomhed fra publikum og fagfolk fra hele verden.

En af de vigtigste fordele ved naturgasgeneratorsæt er deres alsidighed. Disse generatorsæt har en bred vifte af applikationer, herunder fabrikker, olieudvinding, naturgasudvinding, skovhugst, osv. Deres evne til at levere stabil, uafbrudt strøm gør dem uundværlige i forskellige industrier, herunder fremstilling, telekommunikation, minedrift, olie og gas udvinding og mere.

●Naturgasgenerator sæt tekniske parametre
Model: LGF-120
Primær effekt: 120kW
Frekvens: 50Hz
Spænding: 230/400V
Fase: 3
Strøm: 216A
Motormærke: FAW

龙擎3

Naturgasgeneratorsæt har flere fordele, og prisen på naturgas vil være lavere i Rusland. Desuden har Rusland rigelige naturgasfelter og oliefelter. Ved udvinding af olie og naturgas kan den tilhørende gas fra oliefelterne filtreres og tilsluttes direkte til naturgasgeneratorsættet for at give uafbrudt strømforsyning til mineudstyret. Dette er en billig ting, der slår to fluer med ét smæk.

龙擎2

Mange kunder er interesserede i vores produkter og har venlige samtaler med os. Alle er meget optimistiske med hensyn til markedsudsigterne for naturgasgeneratorer i Rusland.

龙擎1

Sammenfattende viste CTT Expo 2024 udviklingstendenserne og anvendelsesmulighederne for naturgaskraftproduktionsteknologi, hvilket fremhævede dens centrale rolle i det fremtidige energilandskab. Med igangværende teknologiske fremskridt og stigende markedsefterspørgsel er naturgaskraftproduktionsenheder klar til at fortsætte deres betydelige bidrag til en renere og bæredygtig energifremtid på globalt plan.
Takket være alles indsats opnåede Jiangsu Longen Power Technology Co., Ltd. en komplet succes ved CTT Expo 2024 i Moskva, Rusland.

#B2B# Naturgasgenerator #
Hotline (WhatsApp & Wechat): 0086-13818086433
Email:info@long-gen.com
https://www.long-gen.com/


Indlægstid: Jun-04-2024